Hei ja tervetuloa lukemaan blogiani!

Tässä blogissa (kuten todettu) julkaisen nukkekotini remontin edistymistä. Ostin kyseisen nukkekodin kirpputorilta 80 eurolla ja se on nyt lojunut runsaan vuoden vierashuoneessa. Syynä lähinnä se, etten ole osannut päättää millä tyylillä sisustaisin talon. Nyt olen viimein päättänyt tyylin ja aikakauden, joten työ voi alkaa! (Tai se on alkanut jo...)
 

Olen 1993 syntynyt tyttö, käyn parhaillaan lukiota ja haaveilen kirjastonhoitajan ammatista. Vapaa-aikanani piirrän, kirjoitan (novelleja, romaaninalkuja ja runoja), luen, haaveilen, kunnostan nukkekotiani, valokuvaan, ompelen ja katselen elokuvia. Kyhjötän siis paljon sisällä!

Nukkekodeista olen aina pitänyt, mutta kunnolla hurahdin 7-vuotiaana kun ostin rakkaan pienen lelupupuni ja aloin tehdä sille kotia siskon vanhaan Lundby-nukkekotiin. Siitä lähtien olen rakastanut hulluuteen asti miniatyyriesineitä, nukkeja ja nukkekoteja.

Haaveilin pitkään kunnollisesta 1:12-kokoisesta nukkekodista. Vuosi tai pari sitten sattui hyvä tuuri: joku oli tuonut Viirin kirpputorille myyntiin nukkekoteja. Veimme sellaisen samantien kotiin.

Sisustus tulee olemaan aika hempeä. Valkoista, pastellisävyjä, mukana kirkkaampiakin värejä, pitsejä, kukkakuosia... Nukkekodin tyyli tulee olemaan oman haavekotini tyylistä. Teen mahdollisimman paljon itse, mutta en ole taitava tekemään nukkekotitavaroita, joten aika paljon ostan.

Aion keskittyä paljon myös nukkeihin. Nuket ovat ostettuja, en (ainakaan vielä) osaa itse tehdä nukkeja. Meikkaan ne kuitenkin yleensä itse, laitan hiukset ja puvustan. Ja tietenkin keksin nimen, luonteen ja tarinan. Nukkekodissani tulee olemaan paljon väkeä (he taitavat olla lähinnä liian tiuhaan käyviä vieraita ja naapureita).

Kiitos mielenkiinnostasi ja toivottavasti blogistani löytyy katseltavaa ja luettavaa! :)