Jaal

Tässä siis Jaal Rikki Kin, kutsumanimeltään Jaal.
Jaal on tehty Minimaailmasta (www.Minimaailma.fi) tilatusta miesnukesta jolla on vanulla päällystetty rautalankakeho. Otin hiukset irti, samoin vaatteet ja pesin meikit pois kynsilakanpoistoaineella.
Jaalin hiukset on tehty huovasta huovuttamalla. Keho on peitetty sideharsoihin ja naamalle väkerretty omintakeiset meikit (ei ihme ettei kukaan halua että meikkaan!).
 

Jaal taas

Jaalin luonnetta ja historiaa:
En ole tätäkään nukkea kauhean suureksi luonteeksi kehitellyt, jotain pientä vain.
Jaal on menneisyydessään ollut ennustaja ja omaa taidon vieläkin. Hänen kansansa siirrettiin mailtaan kuninkaan toimesta ja tuotiin valtakuntaan orjiksi.
Jaal päätyi monien mutkien kautta kuninkaan ennustajaksi, mutta teki jotain (vielä en ole päättänyt mitä) mikä sai kuninkaan suuttumaan. Jaal tuomittiin kuolemaan roviolla, mutta hän onnistui pelastautua roviolta kesken tuomion. Tästä syystä sideharsot, jotka peittävät palanutta kehoa.
Olipas nyt aika hurjaa stooria :D
Jaalin luonteesta.. Jaal on rauhallinen, syvällinen, älykäs ja ystävällinen. Uusien tyyppien kanssa ujo ja varautunut. Nauttii eniten luonnosta, kirjoista, hiljaisuudesta ja rauhasta.

Jaal metsässä

Jaalin kanssa oli pieni korjausprojekti vuosi sitten. Jalan rautalanka ei kestänyt taitteluani ja otti ja katkesi. Korjasin jalan (mikä oli kyllä aika tuskan takana), joten Jaalilla on nyt sitten "proteesi" :D

Jaalin naama

Tarkemmin vielä Jaalin meikkejä. Yllättävän ilmeikäs, valot ja varjot muokkaa paljon vaikutelmaa.